Project management

Als je als manager verantwoordelijk bent voor grote uiteenlopende en complexe projecten in een organisatie? En is een verdere ontwikkeling als projectmanager van groot belang op het gebied van strategisch en organisatorisch resp. tactisch niveau, dan vormt deze opleiding een gedegen ondergrond.

In de huidige maatschappij worden steeds meer innovaties, organisatieveranderingen, proceswijzigingen en andere projectmatige ontwikkelingen doorgevoerd. Door deze ontwikkelingen, welke op basis van agile werken en hybride projectmanagementvormen, wordt er steeds meer flexibiliteit gevraagd van de projectmanager.

In deze opleiding wordt nadrukkelijk aandacht gegeven aan de klassieke wijze van projectmanagement waarna ook de hybride projectmanagement vormen aan bod zal komen. Tevens is er aandacht voor skilled agile en agile leiderschap.

Om deze opleiding zo direct als mogelijk toe te passen, zal er binnen deze opleiding veel aandacht zijn op de persoonlijke werkvloer van de cursist en de lopende projecten welke onder zijn/haar verantwoordelijkheid gaande zijn. Hierdoor is men in staat meerdere projecten en portofolio’s succesvol samen te voegen en tot een gezamenlijk ( of meerdere ) resultaat te komen.

Na deze opleiding ben je in staat succesvol als projectmanager opdrachten uit te voeren en ben je tevens goed voorbereid op de toekomst van je vakgebied.