Management werkwijze

Het adviesburo LaRa heeft in het verleden aan tal van middenstanders en kleine ondernemingen management ondersteuning verleend.

Vanaf 1983 zijn er management ontwikkelingen geweest bij verzekeraars, banken en andere ondernemingen.

Of het nu gaat om het herstructureren van portefeuilles, het omschakelen naar grootscheepse ICT technieken of het doorvoeren van commerciële veranderingen, LaRa adviesburo kan u daarbij van grote dienst zijn.

Wat is onze werkwijze in het kort.

  1. Op de eerste plaats zal de organisatie ( opdrachtgever ) belicht moeten worden op missie, visie en de doelstellingen .
  2. Daarna zal er een eerste verslag gemaakt gaan worden op welke wijze de organisatie positief in de markt kan worden geplaatst resp. hoe er goede resultaten geboekt kunnen worden.
  3. Daarna zal er een stappenplan geschreven worden na overleg met alle betrokkenen om een zo flexibel mogelijk maar efficiënte aanpassing(en) door te voeren. Binnen dit plan zal de bezetting, de wijze van aansturing dan wel de nodige investeringen vastgelegd worden.
  4. Tijdens de uitvoering van ( een aantal ) veranderingen, zal LaRa Adviesburo regelmatig in overleg treden met alle betrokken partijen om te bezien welke inefficiënte onderdelen alsnog aangepast moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *